Barion Pixel
Oldal kiválasztása
Akció!

Torma tea

Torma tea elkészítése: Egy adag, (kb. 2-3 g) gyógynövényt egy csésze,
(kb. 2-3 dl) tiszta vízzel 4-5 percig főzzük, pótolva a közben elpárolgott
vizet. Elkészítés után leszűrjük.

„A tormát már régóta használják fűszerként, de értékes gyógynövény is
egyben. Valóságos növényi antibiotikum; segíti az emésztést,
jótékonyan hat a máj, az epe, valamint a hasnyálmirigy működésére.
A tormát minden vércsoportú ember nyugodtan fogyaszthatja.
A torma alacsony kalóriatartalmú növényi antibiotikum, kiváló
immunerősítő. Napi szinten fogyasztható fiatalok és idősek számára
egyaránt. A csomagolásban található torma 40 Celsius alatti
hőmérsékleten lett szárítva, s így élő- és gyógytáplálékként
hasznosulva, akár fűszerként, akár élelmiszerként,
akár teaként fogyasztható.”

 

Dr. Weixl-Várhegyi László bioenergetikus, fitoterapeuta,
életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta, alternatív-,
népi- és természetgyógyász.